Wintermarkt en filmlocatie voor de Tulp

Er komt een wintermarkt en de gevangenis is filmlocatie voor TV serie De Tulp. Wat is er al veel gebeurt, en dat wordt alleen maar meer. Het nieuwe jaar 2016 wordt het jaar van HACKING HABITAT.

wintermarkt-wolvenplein-24-jan-2016

WINTERMARKT

Een creatieve buurtmarkt is in de oude gevangenis op zondag 24 januari te vinden. Vele zelfstandig werkenden en kunstenaars verkopen er hun producten.

Het wordt een uniek dag om rechtstreeks van de maker te kopen, van o.a. Albo Helm, Ateliers De Wijde Doelen, Baris Wanschers, Blend Leven / INT2ART, Boonbeelden (Frans Boon), Connie van Hof, Donker Utrecht, Formidabel, Freek Joosten Fotografie, Het Tweede Juweel, Inky Fingers, Joke & Cobi, Kaethe-Kapoentje, mancave-mantique.nl, Marijke de Groot (3D-kunst en cursussen), Marjo Swart & Helene Hagg, Monique Roelen, Musch – tijd voor eten, noest, Old Friends, Patricia & Martijn, Sillyscreens, Uitgeverij Snor, T-Tas, Villa Vief, XLY Jewelry, Studio Zeef (Lucas van Hapert & Tessa Kwee), zoetgoed.nl.

Een knusse koffiebar van The Village is open en in de expeditie en kerkzaal worden gezellige plaatjes gedraaid door dj Miss Twist! Graag tot ziens op de sfeervolle wintermarkt!

Wolvenplein als markt, rechtstreeks van de boer

rechtstreex-wolvenplein-plompetorengracht-eo

Eerlijke producten, eerlijke prijzen en direct van de boer. Dat belooft Rechtstreex met haar voedselsysteem. Door samen direct in te kopen bij de boer verkorten ze de keten. Woon je in de buurt van de oude gevangenis en houd je van lekker lokaal eten en VRIJHEID (geen abonnement.. gevangenis.. snapt u?), de dames van Wijkpunt Wolvenplein starten in januari! Bekijk de site van Rechtstreex en haar aanbod voor de wijk rondom het Wolvenplein.

De gevangenis als filmlocatie

Enkele maanden geleden vonden opnamen plaats voor de tweede serie van ‘De Zwarte Tulp’. Voor de volgers van deze serie: wie gaat er naar de gevangenis? Dat vertellen we dus niet, we zijn geen spoilers. Maar inmiddels weten meer TV- of filmmakers het Wolvenplein te vinden. Wolvenburg: bekend van TV en film?

hacking-habitat-flyer-aankondiging

Opening HACKING HABITAT!

Op vrijdag 26 februari a.s. opent HACKING HABITAT haar deuren als internationale tentoonstelling, met werk van meer dan 86 kunstenaars. De feestelijke opening vindt plaats met als speciale gast en spreker Birgitta Jonsdottir, politica en activiste, bekend van Wikileaks, voorzitter van de Piratenpartij en sinds 2009 parlementslid van IJsland.

Aansluitend is er voor de genodigden vrij bezoek van de tentoonstelling, rondleidingen in de gevangenis en performances. Locatie is de oudste gevangenis van Nederland, Wolvenplein, Utrecht.

Reacties zijn gesloten.