Reuring en een speciaal gedicht

Op de verenigingsavond van december heeft Peter Drehmanns van het Stadsdichtersgilde het speciaal voor gevangenis Wolvenplein gemaakte gedicht voorgedragen. Daarna gaf de buurtavond aandacht aan de reuring rond het tijdelijk gebruik.

stadsdichter peter drehmanns draagt voor gedicht
Peter Drehmanns tijdens de voordracht

Het gedicht ‘Wolvenplein

Het gedicht zoals dit later werd ‘vereeuwigt’ achter een raam
stadsdorp-wolvenburg-een-mooie-informatieve-avond
Toehoorders tijdens de voordracht van het gedicht

Stadsdorp Wolvenburg is van plan om dit gedicht te vereeuwigen op het complex. Wanneer en hoe is nog in onderzoek.

Presentaties en reuring

De avond werd vervolgd met presentaties van verschillende ondernemingen in de Vrije Wolf. Dat waren onder anderen Bakx & Meijer en Het Gajes in de Bajes van de Escaperoom. Stadsdorp bracht verslag uit van het afgelopen jaar en met z’n allen hebben we onze ervaringen en wat we nog missen gedeeld. En daar is dan weer een verslag van gemaakt.

Al eerder vond op 15 november het reguliere overleg plaats tussen Stadsdorp Wolvenburg en de tijdelijke beheerders De Vrije Wolf over de gang van zaken. In de bijlage staat het verslag van de besproken onderwerpen, zoals de reuring op het voorplein en het geluid veroorzaakt door klanten van The Village.

Op woensdagavond 9 december heeft de Wolvenbuurt zich gepresenteerd. Zij willen een visie ontwikkelen op de leefbaarheid in onze buurt, mede door het nieuwe gebruik nu en in de toekomst van Wolvenburg. Ook de plannen Grifthoekbrug worden daarin meegenomen. In de directe omgeving is huis aan huis is een brief verspreid.

Met dit leesvoer raak je weer op de hoogte en dat allemaal met de rustige dagen in het vooruitzicht.

151209 Verslag Buurtavond SW in de gevangenis.pdf

151125 Gesprek Stadsdorp met Wolvenplein 25 november 2015.pdf

151211 Brief Bewonersgroep Wolvenbuurt.pdf

Reacties zijn gesloten.