Zaterdag 7 maart muziekavond

Zaterdagavond 7 maart is de gevangenis van ons. Stadsdorp Wolvenburg nodigt alle buurtbewoners en andere belangstellenden uit voor een muziekavond.

Muziekavond zaterdag 7 maart

Het wordt niet alleen een muziekavond, er is tussendoor voldoende gelegenheid voor gesprek en ontmoeting. Voor de nieuwko­mers is er een gratis rondleiding door de gevangenis. Voor drankjes en hapjes wordt gezorgd.

De livemuziek wordt uitgevoerd door buurtbewoners. Zij delen hun passie voor muziek met de buurt. Enkele optredens liggen al vast. Buurtbewoners die graag van de gelegenheid gebruik willen maken, meld je bij ons. Mail wolvenburg@gmail.com
Voor geluidsversterking wordt gezorgd, evenals voor een drumstel en microfoons. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur.

Utrecht Comedy WEEK

Voor de achtste keer vindt het internationale comedy festival in Utrecht plaats. Het UICF is hét festival op het gebied van stand-up comedy in Nederland. Dit keer met een week lang een voorprogramma met verschillende voorstellingen in De LiK. Dinsdagavond 3 maart twee voorstellingen van Roel C. Verburg, woensdagavond 4 maart Kika Comedy Benefiet en op donderdagavond 5 maart voorstellingen van Janneke de Jager en van Stadscomedian & Friends. Boekingen via Eventbrite.

Reacties zijn gesloten.