Restaurant De LiK in de gevangenis

Restaurant De LiK is in maart 2017 begonnen in de gevangenis. Het biedt geïnteresseerden de kans om te dineren in dit bijzondere, ‘gesloten’ pand. Echter: slechts drie dagen per maand.De gevangenis is al bijna drie jaar niet meer in gebruik, maar ondertussen vinden er wel veel evenementen plaats, zoals bijeenkomsten, seminars, borrels en diners. Exploitant cateraar Bakx & Meijer maakt deze activiteiten mogelijk.

Onder de naam De LiK is dit op afspraak voor besloten partijen. Zonde dat het voornamelijk besloten bijeenkomsten zijn, heeft de cateraar bedacht. Daarom vond in maart 2017 de opening plaats van een restaurant met een exclusief karakter, want het is maar drie dagen per maand geopend: restaurant De LiK. Het zijn elke maand weer verschillende dagen, drie op een rij. Reserveren is noodzakelijk, de plaatsen zijn snel vergeven. Reken wel op vijf gangen voor € 50.

Altijd al eens willen binnenkijken en tegelijkertijd heerlijk dineren? Reserveren kan op www.delik.nl of restaurant@delik.nl.

Reacties zijn gesloten.