1ste Poëziebordeel in de gevangenis

De aankondiging van een spannende avond? Intieme poëzie, een zinderende soirée en een unieke locatie in het centrum van de stad! Poëziebordeel in de gevangenis op zaterdagavond 30 september.

Utrechts 1ste Poëziebordeel in gevangenis Wolvenplein

The Poetry Brothel is ooit begonnen in New York, en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Deze herfst verplaatst het zich naar Europa; naast steden als Berlijn, Londen, Parijs, Barcelona en Reykjavik krijgt nu ook Utrecht zijn allereerste poëziebordeel.

Crimes Passionnels

Voor een avond verplaatst de dichtkunst zich van de reguliere podia naar een omgeving vol prikkelende verleidingen. Het thema Crimes Passionnels is een eerbetoon aan de bijzondere locatie: de historische (voormalige) gevangenis aan het Wolvenplein.

De spartaanse cellen doen voor deze gelegenheid dienst als privé-vertrekken voor onze Internationale en Nederlandse dichters en dichteressen van lichte zeden. Achter de zware stalen deuren brengen zij alleen voor jou hun werk tot leven met heel hun hart, hun warmte en hun charme.

In het Engels, Frans of natuurlijk het Nederlands zullen ze je in vervoering brengen! Tussendoor stap je weer terug in de centrale hal die vol zal zijn van muziek, theater, dans, boeken, drankjes, hapjes en andere verlokkingen!

Kleed je als een VIP!

Wees erbij in je meest charmante, ravissante of zelfs flamboyante kleding! Er gaat niets uit, maar je zult aangeraakt worden door vele prachtige woorden!

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.poeziebordeel.nl

Reacties zijn gesloten.