Jailhouse Rock in De LiK – Elvis-avond

Jailhouse Rock in De LiK: 16 augustus was het zover. Toen was het veertig jaar geleden dat Elvis Presley stierf. Een hele avond wijdde NPO aan de King van de rock en roll met vele concerten in De LiK!

Eric Corton ontving Nederlandse artiesten die iets met Elvis hebben en zijn nummers gingen zingen, waaronder hijzelf met het nummer Jailhouse Rock.

In de documentaire Elvis Lives! gaan Matthijs van Nieuwkerk, Art Rooijakkers en Andrew Makkinga op zoek naar de erfenis van Elvis Presley. Andrew ontmoet diverse Elvis-imitators in Las Vegas, dat vaak in één adem met The King of Rock and Roll wordt genoemd.

Matthijs duikt in Japan in de Elvis-cultuur. Het land kent enorm veel fans van de zanger. En natuurlijk wordt Memphis bezocht, dar gaat Art op bezoek naar het geboortehuis van de zanger, Graceland en de Sun Sttudios.

De LiK omgebouwd tot ‘Jailhouse Rock-tempel’

Voor de gelegenheid werd De LiK in de voormalige gevangenis Wolvenplein omgebouwd tot ‘Jailhouse Rock-tempel’. Geniet mee met een aantal artiesten Jailhouse die hebben opgetreden. Rene Shuman & Angel-Eye – Are you lonesome tonight:

George Baker – Suspicious Minds:

Lucas Hamming – Can’t help falling in love:

Anita Meyer – Always on my mind:

Leona Philippo – A little less conversation, de laatste Jailhouse rocker in dit rijtje:

Reacties zijn gesloten.