Repair Cafe Zaterdag 15 Juni 13.00 -15.00 uur

Repair Cafe Gevangenis op het Wolvenplein, ruimte Water en Brood

Kleding, elektrische apparaten en houten speelgoed

Weggooien, nee zonde, je kunt veel spullen immers laten repareren.
Heb je een vervelende winkelhaak in je rok of een gat in de zak van je jas? Doet je broodrooster het opeens niet meer of is dat leuke houten speelgoedhondje stuk? Kom 15 Juni naar het Repaircafe.

Vrijwilligers zitten daar klaar om te kijken of het gerepareerd kan worden en zo ja, dan gebeurt het ook. Het is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom! Aanmelden is handig voor de organisatie, maar is niet verplicht. Je kunt ook gewoon langskomen.
Mail: repaircafewolvenplein2@gmail.com

Succes vraagt om herhaling

Esther de Koning (Stadsdorp Wolvenburg), Monique van Hoof en Rommert Bergshoeff (Vereniging De Witte Wolf) hebben de handen ineen geslagen voor de organisatie. Esther: ‘Vorig jaar was het een succes, we hebben best veel reparaties kunnen verrichten, daarom organiseren we het nu opnieuw. Monique vult aan ‘Ook nu doen we kleine kledingreparaties, reparatie van elektrische apparaten en houten speelgoed. Rommert tenslotte ‘Je kunt advies krijgen en voor de gezelligheid schenken we koffie en thee en dan zie je meteen ook een stukje van de oude gevangenis.

Bent u ook handig en wilt u uw reparatiekennis voor een volgende keer inzetten?
Mail naar: repaircafewolvenplein2@gmail.com

Reacties zijn gesloten.