Enquête Wolvenburg – Laatste kans om uw mening te geven

Open de enquête naar de toekomst van gevangenis Wolvenplein

Aanleiding voor de enquête (Scroll down for an English call)

Gevangenis Wolvenplein en daarmee bolwerk Wolvenburg wordt binnenkort verkocht. Wat kan en mag er gebeuren met de gebouwen van de gevangenis? Gemeente en Rijksvastgoedbedrijf hebben een visiedocument opgesteld. Dit is een concept visie.

Wat vindt u een goede toekomst voor dit deel van de stad? Wij willen graag uw mening peilen.

Wie, wanneer en hoe?

Met de vragen peilen we de wens van het publiek, de ervaringen van de afgelopen jaren en de voorkeuren van nu. Het gaat bij het invullen van de enquête om uw persoonlijke mening. Doe dat deze zomermaanden (tot 8 september 2018). Invullen kost slechts 10 minuten.

 

OPEN DE ENQUÊTE

 

We need help!

Help us with your opinion about the future of Wolvenburg. The Netherlands have plans to sell the bulwark with its former prison Wolvenplein in Utrecht. What is your opinion about its future, what are your wishes and desires? Your stay in Utrecht is not just for fun, its also about your living and living environment. Help us to get a better one, one that is part of the fun.

The survey is in Dutch, but that will be no problem for you as youngster in this city.

How? Really simple, push the button and it opens in your devise:

 

BUTTON TO THE SURVEY

 

Resultaten

De resultaten van de enquête worden vlot na 8 september gepubliceerd op deze website, aangeboden als reactie op het visiedocument en gepresenteerd op maandagavond 10 september in de gevangenis.

 

Nu heeft u de kans nog om uw mening te geven

Graag horen wij die

 

 

Stadsdorp Wolvenburg

Het hoofddoel van het initiatief is het streven naar nieuwe bestemmingen voor de gevangenis die passen bij de stad en positief zijn voor de buurt.

Ongeacht die bestemming(en) staat Stadsdorp Wolvenburg voor het gezamenlijk op pad blijven gaan, koersen op een gemeenschappelijke noemer en elkaar blijven verstaan.

www.wolvenburgutrecht.nl

Reacties zijn gesloten.