Welkom op de nieuwe website van Stadsdorp Wolvenburg

Welkom op onze nieuwe website sinds oktober. Er is niet veel aan de inhoud veranderd, het ziet er allemaal alleen maar wat anders uit. Alle berichten en informatie sinds september 2013 zijn op de site geplaatst. De nieuwe site is beter leesbaar op tablets en mobiele telefoons.

lucky-luke-en-de-daltons-wandschildering-gevangenis-wolvenplein-utrecht

Op deze site van Stadsdorp Wolvenburg staat het nieuws, de historie van Wolvenburg en de gevangenis, het proces naar een nieuwe bestemming, plannen voor een nieuwe toekomst en vele achtergrond artikelen. Het is teveel voor een eerste bezoek, je kunt altijd nog eens terugkomen.

Voor geïnteresseerden in een rondleiding in gevangenis Wolvenplein, meer informatie is te vinden onder het kopje Bezoekersuur en aanmelding kan op het mailadres bezoekwolvenburg@gmail.com).

Voor geïnteresseerden in Bajesverhalen, open de link naar de site bajesverhalenutrecht. We verzamelen op deze site korte filmpjes over vroeger, heden en toekomst van de voormalige gevangenis. We horen graag als u een verhaal wil toevoegen (mailadres wolvenburg@gmail.com).

De voormalige gevangenis, blijf op de hoogte van haar toekomst. Stadsdorp Wolvenburg stuurt een nieuwsbrief (wat staat op de agenda en ander nieuws) naar de adressen in haar mailbestand. Stuur ons een eenvoudig mailtje en ontvang de berichten. Leden ontvangen uitnodigingen van de vereniging. Ook voor vragen over Stadsdorp Wolvenburg, stuur een mailbericht naar wolvenburg@gmail.com.

Reacties zijn gesloten.