Verslag Buurtbijeenkomst – derde overleg De Vrije Wolf – Wolvenbuurt

Op woensdag 9 december was er een avond om verslag te doen en kennismaking met de initiatieven in de voormalige gevangenis. Peter Drehmanns heeft zijn gedicht gepresenteerd, de verschillende ondernemingen in de Vrije Wolf hebben zich voorgesteld, Stadsdorp bracht verslag uit van het afgelopen jaar en met z’n allen hebben we onze ervaringen en wat we nog missen gedeeld. En daar is dan weer een verslag van gemaakt, onderaan als PDF te downloaden.

Al eerder op vond op 15 november het reguliere overleg, het derde, plaats tussen Stadsdorp Wolvenburg en de tijdelijke beheerders Wolvenburg over de gang van zaken. Besproken onderwerpen waren de overlast van het voorplein, geluid van The Village, Ook dat verslag is onderaan als PDF te downloaden.

Op woensdagavond 9 december heeft de Wolvenbuurt zich gepresenteerd. Zij willen een visie ontwikkelen op de leefbaarheid in onze buurt, mede door het nieuwe gebruik nu en in de toekomst van Wolvenburg. Ook de plannen Grifthoekbrug worden daarin meegenomen. In de directe omgeving is huis aan huis is een brief verspreid, ook de brief is onderaan als PDF te downloaden.

Met dit leesvoer raak je weer op de hoogte en dat allemaal met de rustige dagen in het vooruitzicht.

151209 Verslag Buurtavond SW in de gevangenis.pdf

151125 Gesprek Stadsdorp met Wolvenplein 25 november 2015.pdf

151211 Brief Bewonersgroep Wolvenbuurt.pdf

Reacties zijn gesloten.