Stadsdorp Wolvenburg in de Binnenstadskrant

In de Binnenstadskrant van november 2013 is een artikel over het initiatief Stadsdorp Wolvenburg opgenomen. Buurtgenoot Elaine Vis heeft de initiatiefnemers geïnterviewd en Gerard Arninkhof heeft een bijpassende foto gemaakt.

2013-1030-stadsdorp-wolvenburg-susan-esther-bert-foto-gerard-arninkhofIn het artikel vertellen we ons plan: Bedenken we een nieuwe bestemming voor andermans eigendom? Die nieuwe bestemming moet er komen als de gevangenis dicht gaat. Kan in de toekomst Wolvenburg voor ons als buurt en Utrecht als stad het leven verrijken? Wij gaan actief op zoek:

130501-binnenstadskrant-stadsdorp-wolvenburg-brengt-dromen-in-kaartOp donderdag 21 november heeft RTV Utrecht opnamen gemaakt voor een kort nieuwsitem over ons initiatief. Zo hopen we het initiatief te verbreden en de basis voor onze verdere plannen een goede landing te geven.

Na aanvankelijk met de camera van het terrein verwijderd te zijn (voor de deur van Esther mag ook niet) zijn de opnamen in enkele kwartiertjes afgerond. Vrijdag 22 november is het item gepland voor het nieuws. Ondertussen staat op de website dat er al honderden ideeën zijn verzameld voor een nieuwe toekomst. Tsja, we zijn met bijna 100 aangemelde buurtgenoten en hebben nog vooral onze eigen ideeën.

Reacties zijn gesloten.