De Vrije Wolf: Bewaakt en Bewoond / Bakx & Meijer

Op woensdag 30 september j.l hebben Susan en Esther het tweede reguliere overleg gehad met de heren van De Vrije Wolf, Thijs en Floris.

Besproken punten waren:

  1. Idee van Elaine Vis voor opvang Vluchtelingen
  2. Klachten Voorplein
  3. Geluidsoverlast The Village bij direct omwonenden
  4. Vuilnis
  5. Parkeren
  6. Spullen die aan het hek worden gehangen
  7. Communicatie met de buurt
  8. Tuingroep
  9. Hacking Habitat

Het verslag is te downloaden onder deze link.

Thijs van Bakx & Meijer stelt zich voor

De Vrije Wolf geeft invulling aan het tijdelijk gebruik van de gevangenis. Bakx & Meijer doet daarin de kortdurende evenementen.

BM001-1 Logo BakxenMeijer

Aan Thijs Bakx het woord over wat zij zoal doen:

Wij proberen alle soorten evenementen te laten plaats vinden in De Vrije Wolf. Op het gebied van evenementen van klassiek tot pop en van zakelijk tot privé. Voorbeelden hiervan zijn exposities, tentoonstellingen, filmproducties, borrels, diners, congressen, bruiloften, verjaardagen, concerten etc. Wij begeleiden alle aanvragen die wij krijgen zo goed mogelijk om iedereen tevreden te houden en zoveel mogelijk te laten genieten van de ruimte die de gevangenis biedt.

Wij hanteren op het terrein net als The Village een sluitingstijd van 22.00 uur. Hiermee zullen er geen avondfeesten plaatsvinden en kunnen wij er proberen voor te zorgen dat onze gasten vóór 22.30 uur uiterlijk de wijk weer uit zijn en de rust weer terugkeert. (The Village probeert dat voor haar publiek al voor 22.00 uur te doen). Leveranciers mogen tot uiterlijk 23.00 uur laden en lossen met die afspraak dat ze niet met karren over het voorplein mogen rijden en stil zullen zijn.

De afspraak met de gemeente is dat wij buiten geen versterkt geluid mogen produceren. Productie van geluid in het gebouwencomplex heeft als duidelijke begrenzing dat in de omgeving niet meer dan 35 db gemeten mag worden op de gevel (fluisteren zorgt al voor meer decibellen!). Evenementen met meer dan 250 bezoekers zullen wij communiceren met Stadsdorp Wolvenburg en eventueel met direct omwonenden net als de evenementen met een latere sluitingstijd (er zijn enkele uitzonderingen per jaar mogelijk).

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u zich wenden tot Thijs Bakx. Hij is te bereiken op devrijewolf@bakxenmeijer of 030-6966121.

Reacties zijn gesloten.