Kaartverkoop – feestavond 9 februari

Een feestelijk avond in de gevangenis. Na bijna vijf jaar tijdelijk gebruik en meer dan vijf jaar brainstormen, presentaties, enquêtes, publieksevenementen, buurtmaaltijden en vele nieuwsbrieven blijven we ons voorbereiden op een nieuwe bestemming. Stadsdorp Wolvenburg begon in september 2013 en heeft nog jaren te gaan. Tijd voor een korte pauze, een fijne avond met theater en muziek.

Feestavond op 9 februari. We sluiten aan bij het lief en leed van de plek. Allerlei emoties waren aanleiding, toen ze uit de hand liepen, om er tot juni 2014 verplicht te zitten. Dezelfde emoties zijn, bij het in de hand houden, reden voor een belevingsvol verblijf. Een verblijf van een avond lang.

Laat je na ontvangst met koffie/thee gedurende een uur meevoeren in een drama door een theatergezelschap. Zij spelen klassiekers in een dynamische, humorvolle, ontroerende, hilarische voorstelling met samenvattingen, monologen, dialogen en zwaardgevechten. Daarna is er alle gelegenheid om te genieten van muziek en een drankje en een gesprek.

Zaterdag 9 februari 2019 van 19.30 tot 22.30 uur is de gevangenis van ons. Komt allen. Kaarten zijn te koop voor slechts € 6 en de ontvangst met koffie en thee en enkele drankjes na afloop zijn inbegrepen.

Kaartjes kopen is nodig.

Kaartjes zijn slechts op één manier te koop, tot twee kaartjes per mail:

1. een mail aan wolvenburg@gmail.com hoeveel kaartjes;

2. aantal kaartjes x € 6 overmaken op rekening NL08TRIO0784932042 tnv Stadsdorp Wolvenburg Utrecht.

Je ontvangt na een week een bevestiging als de mail met betaling binnen is. De mailbevestiging is het toegangsbiljet. Er worden in de voorverkoop 90 kaarten verkocht, wees er snel bij, kaartverkoop is op volgorde van mail en betaling.

De avond wordt financieel mogelijk gemaakt door Stadsdorp Wolvenburg met een bijdrage van Bakx & Meijer en Gajes in de Bajes – Escaperoom.

Reacties zijn gesloten.