Kaartverkoop – feestavond 9 februari

Een feestelijk avond in de gevangenis. Na bijna vijf jaar tijdelijk gebruik en meer dan vijf jaar Stadsdorp Wolvenburg en nog jaren te gaan. Tijd voor een korte pauze, tijd voor een feestavond met theater en muziek.

We sluiten aan bij het lief en leed van de plek. Allerlei emoties waren aanleiding, toen ze uit de hand liepen, om er tot juni 2014 verplicht te zitten. Dezelfde emoties zijn, bij het in de hand houden, reden voor een belevingsvol verblijf. Een verblijf van een avond lang.

Het programma sluit aan bij het lief en leed van de plek. Een avond met theater en een ontmoetingsavond met muziek. Aluin speelt de klassiekers van Shakespeare in een dynamische, humorvolle, ontroerende, hilarische voorstelling met samenvattingen, monologen, dialogen en gevechten. Daarna is er alle gelegenheid om te genieten van muziek en een goed gesprek.

Zaterdag 9 februari 2019 van 19.30 tot 22.30 uur is de gevangenis van ons. Een avond voor iedereen die de gevangenis een goede toekomst wenst. Kaarten zijn te koop voor slechts € 6 en de ontvangst met koffie en thee en enkele drankjes na afloop zijn inbegrepen.

Kaartjes kopen is nodig.

Kaartjes zijn slechts op één manier te koop:

1. een mail aan wolvenburg@gmail.com hoeveel kaartjes;

2. aantal kaartjes x € 6 overmaken op rekening NL08TRIO0784932042 tnv Stadsdorp Wolvenburg Utrecht.

Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging als de mail met betaling binnen is. De mailbevestiging is het toegangsbiljet. Er worden in de voorverkoop 90 kaarten verkocht, wees er snel bij, kaartverkoop is op volgorde van mail en betaling.

De avond wordt financieel mogelijk gemaakt door Stadsdorp Wolvenburg met een bijdrage van Bakx & Meijer en Gajes in de Bajes – Escaperoom.

Reacties zijn gesloten.