5 Jaar Stadsdorp Wolvenburg – feestavond 9 februari

Een feestelijk avond in de gevangenis. Na bijna vijf jaar tijdelijk gebruik en meer dan vijf jaar Stadsdorp Wolvenburg en nog jaren te gaan. De tijd was gekomen voor een korte pauze, tijd voor een feestavond met theater en muziek.

Op zaterdag 9 februari 2019 van 19.30 tot 22.30 uur was de gevangenis van ons. Het werd een avond voor iedereen die de gevangenis een goede toekomst wenst. Met meer dan 90 buurtgenoten zat de zaal vol.

Het toneel sloot aan bij het lief en leed van de plek. Allerlei emoties waren aanleiding, toen ze uit de hand liepen, om er tot juni 2014 verplicht te zitten. Dezelfde emoties waren, we hielden het in de hand, reden voor een belevingsvol verblijf. Een verblijf van een avond lang.

Het was een avond met theater en een ontmoetingsavond met muziek. Aluin speelde de klassiekers van Shakespeare in een dynamische, humorvolle, ontroerende, hilarische voorstelling met samenvattingen, monologen, dialogen en gevechten. Daarna was er alle gelegenheid om te genieten van muziek en een goed gesprek.

De avond werd financieel mogelijk gemaakt door Stadsdorp Wolvenburg met een bijdrage van ‘Bakx & Meijer’ en ‘Gajes in de Bajes – Escaperoom’.

Reacties zijn gesloten.